Junior assistent-accountant (m/v)

< Ga terug

Studeer je nog (duaal/deeltijd), maar zoek je wel een nieuwe uitdaging? In deze functie van junior assistent-accountant leer jij de kneepjes van het vak en houdt jij je onder andere bezig met het samenstellen van eenvoudige jaarrekeningen en het opstellen van aangiften. Hierbij kun je altijd rekenen op de steun van ervaren collega's die je met raad en daad willen bijstaan. Voor ons kantoor in Harderwijk zijn wij op zoek naar klantgerichte starters in de accountancy.

 

Profiel:

Wil je graag werken bij een betrokken accountantskantoor, waar echte aandacht is voor klanten en collega's? Heb je een voorkeur voor een gezellige informele sfeer op een kantoor, waarin collega's altijd voor elkaar klaar staan? Bij ADW Accountants vindt je dit. Onze organisatie telt 20 pro-actieve medewerkers, die klanten op allerlei gebieden ontzorgen. Ieder moment van de dag kunnen klanten bij ons terecht voor al hun vragen. Wil je graag verder studeren? Dat is altijd mogelijk, waarbij we altijd rekening proberen te houden met de balans tussen werk, studie en privé.

In een informele werksfeer met ruime werkplekken ga je administraties in allerlei branches controleren en bijhouden, maak je tussentijdse rapportages, stel je digitaal jaarrekeningen samen, verzorg je allerlei belastingaangiften en ben je onze klanten van dienst met diverse advies- en controlewerkzaamheden. Wij hebben ontwikkelingskansen en doorgroeimogelijkheden te over.

De wereld is constant in verandering, waardoor wij het belangrijk vinden dat onze medewerkers zich willen blijven ontwikkelen, zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak. Wij hechten veel waarde aan het samenwerken binnen teams, want samen kom je verder en bereik je betere resultaten.

 

Functie-eisen:

*opleiding HBO Accountancy (AC) of Bedrijfseconomie (BE) dan/wel SPD, afgerond of nog studerend in duale of deeltijd vorm.

*communicatief, energiek, betrokken, vooruitstrevend en ondernemend

*zelfstandig en in teamverband kunnen werken

*brede interesse, leergierig en bereid tot verder studeren

*een pro-actieve houding

 

Arbeidsvoorwaarden:

Wij bieden uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden die meegroeien met jouw ontwikkeling.

 

Ons aanbod zal je zeker bevallen.

Je sollicitatie met c.v. kun je direct mailen.