Wie zijn wij

 

ADW Accountants is een vooruitstrevend accountantskantoor dat opvalt door de wijze van (samen)werken en opstellen in de markt: anders dan anderen!

In onze innovatieve en toekomstgerichte dienstverlening draait het om mensen en persoonlijke aandacht. Wij willen dan ook samenwerken met onze klanten, voor hen door het vuur gaan en langdurige en betrokken relaties opbouwen.

Bij de professionals van ADW komt het aan op maatwerk, persoonlijk advies, effectief en efficiënt handelen en rekening houden met trends en nieuwe ontwikkelingen. Vanuit onze drie vestigingen, Harderwijk, Nijkerk en Zeewolde, verlenen wij door heel Nederland diensten aan ondernemers in het MKB, ZZP'ers en vrije beroepsbeoefenaars. Wij gaan met onze tijd mee, ja, het liefst lopen wij voorop!

Dit voorop lopen blijkt uit het pro-actief adviseren door onze medewerkers en het delen van kennis op bijvoorbeeld cliëntenavonden.

 

Zelfs RTL7 wilde de accountants en belastingadviseurs van ADW Accountants in het programma Ondernemend Nederland!

Wij onderscheiden ons door onze service en prijs/kwaliteitsverhouding. U bent ondernemer, wij zijn ondernemer. Zo kunt u erop rekenen dat u altijd de juiste sparringpartner aan tafel heeft, of het nu over grote lijnen gaat of over details. Wij ondernemen proactief met u mee om uw doelstellingen te bereiken en gaan voor u door het vuur.

Onze professionals staan voor vertrouwen, voor kwaliteit en gedragen zich betrokken, professioneel, integer en objectief en zijn specialist op hun vakgebied. Zij komen met praktische en direct toepasbare oplossingen in vaak complexe situaties. Hun handelen is zorgvuldig, discreet en met volledige aandacht voor de mensen achter de cijfers!

Niet voor niets zijn we in bijna 25 jaar uitgegroeid tot een dynamisch accountantskantoor in Midden Nederland met de leukste relaties in het MKB!

Om u de kwaliteit en zekerheid te bieden die u van een goed en dynamisch accountantskantoor mag verwachten zijn wij naast het hoge opleidingsniveau van onze medewerkers o.a. aangesloten bij: